
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης των αμυγδάλων μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
2oC- 4oC | 55 - 70% | 10 μήνες | Δεν απαιτείται | Καμία | Πολύ χαμηλή | Δεν προτείνεται |

Αμύγδαλα – Γενικές Πληροφορίες
3.1. Αμύγδαλα - Γενικές Πληροφορίες.
3.1.1. Εισαγωγή:
Η αμυγδαλιά είναι είδος φυτών της οικογένειας των ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των αμυγδάλων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Αφύγρανση:
Η διαδικασία της αφύγρανσης πρέπει να έχει τη δυνατότητα της απόλυτης ρύθμισης στην τιμή της ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης αμυγδάλων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Αφύγρανση με δυνατότητα απόλυτης ρύθμισης της χαμηλής επιθυμητής υγρασίας.
Ανακυκλοφορία του αέρα του ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα αμύγδαλα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία του αιθυλενίου δεν τα επηρεάζει.
Διοξείδιο του άνθρακα
Η παρουσία του διοξειδίου του ...