
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης των αχλαδιών μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
-1oC- 0oC | 90 - 95% | 3-7 μήνες | Δεν απαιτείται | Υψηλή | Υψηλή | Προτείνεται |

Αχλάδια – Γενικές Πληροφορίες
5.1. Αχλάδια - Γενικές Πληροφορίες.
5.1.1. Εισαγωγή:
Η αχλαδιά (επιστημονική ονομασία Pyrus communis L.) ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των αχλαδιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Δυναμική ψύξη:
Ελέγχει σε πολλαπλά σημεία τις συνθήκες απόλυτης και ιδανικής ρύθμισης των παραμέτρων ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης αχλαδιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης του ψυγμένου προϊόντος.
Ομοιόμορφη ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα αχλάδια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Τα αχλάδια, είναι κλιμακτηριακά φρούτα που έχουν υψηλή παραγωγή αιθυλενίου. Αυτό έχει σαν ...