
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης των δαμάσκηνων μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
-0.2oC- 0.2oC | 85 - 92% | 4-8 εβδομάδες | Αερόψυξη | Υψηλή | Υψηλή | Προτείνεται |

Δαμάσκηνα – Γενικές Πληροφορίες
10.1. Δαμάσκηνα - Γενικές Πληροφορίες.
10.1.1. Εισαγωγή:
Τα δαμάσκηνα είναι φρούτα με πολύ γλυκιά γεύση και ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των δαμάσκηνων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Δυναμική πρόψυξη:
Βασίζεται στη συνεχή εποπτεία με παράλληλη διαχείριση πολλαπλών σημείων τόσο στα ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης δαμάσκηνων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Γρήγορη πρόψυξη σε θερμοκρασία 1ο C καταπολεμούνται οι ασθένειες από μύκητες.
Για την καλύτερη ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα δαμάσκηνα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Τα δαμάσκηνα είναι κλιμακτηριακά φρούτα, με υψηλή παραγωγή αιθυλενίου που εκλύεται κατά τη ...