
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης των μπανάνων μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
13oC- 14oC | 85 - 90% | 1 έως 4 εβδομάδες | Δεν απαιτείται | Υψηλή | Μεσαία | Δεν προτείνεται |

Μπανάνες – Γενικές Πληροφορίες
25.1. Μπανάνες - Γενικές Πληροφορίες
25.1.1. Εισαγωγή:
Η μπανάνα είναι τροπικό φρούτο, που ανήκει στην ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των μπανάνων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Θερμοκρασία αποθήκευσης:
Προτείνεται θερμοκρασία αποθήκευσης στους 13ο - 14ο C
Υψηλή υγρασία:
Επιλογή ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης μπανάνων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Αποφεύγετε θερμοκρασίες συντήρησης κάτω από 13οC. Δημιουργούν αλλοιώσεις στο προϊόν.
Μεγάλες ...

Η επίδραση των αερίων στις αποθηκευμένες μπανάνες μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία του επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσης. Η συγκέντρωση αιθυλενίου 1ppm είναι ικανή να ...