Η Εταιρεία

ISOFRUIT

Η συμβουλευτική εταιρεία μετασυλλεκτικής διαχείρισης φρούτων και λαχανικών ISOFRUIT ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό να βοηθήσει τους παραγωγούς στην αποδοτικότερη και ασφαλέστερη διαχείριση των προϊόντων τους και κατ’ επέκταση να αναβαθμίσει και να προστατεύσει την αγροτική παραγωγή της χώρας μας.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα μελετά και προτείνει τις καταλληλότερες και αποδοτικότερες τεχνικές για την άρτια διαχείριση των προϊόντων μετά την συγκομιδή τους, συμβάλλοντας όχι μόνο στην ποιοτική αναβάθμιση των γεωργικών προϊόντων αλλά και στην ταυτόχρονη  μείωση των απωλειών τους.

Παράλληλα, η συνδυασμένη πείρα και τεχνογνωσία μας βασιζόμενη σε αποδεδειγμένα επιστημονικά δεδομένα, οδήγησε στην έκδοση δύο ολοκληρωμένων βιβλίων τα οποία αποτελούν έναν αξιόπιστο σύμβουλο με αναφορές, πληροφορίες και εφαρμογές των νέων τεχνολογιών για κάθε ξεχωριστό προϊόν.

Το έμπειρο μελετητικό προσωπικό της ISOFRUIT συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες και επιστήμονες και είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει τις πιο σύγχρονες λύσεις που χρειάζεστε!

Isofruit
Logo
Register New Account
Reset Password
Shopping cart