Καλάθι

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα καρότα μέσα σε ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο

Η έκθεση σε 0,5 ppm εξωγενούς αιθυλενίου δημιουργεί πικρή γεύση, εντός 2 εβδομάδων.

Διοξείδιο του άνθρακα

Συγκεντρώσεις >5% αλλοιώνουν την ποιότητα.

Όζον

Προστατεύει από μύκητες και βακτηρίδια.

Οξυγόνο

Χαμηλή συγκέντρωση <3% δημιουργεί αλλοίωση της γεύσης τους και έκλυση δυσάρεστων οσμών.

 

Αποσπάσματα κειμένων. Περισσότερα στο βιβλίο ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού