Καλάθι

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα λάιμ μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο

Η παρουσία του επιταχύνει την αναπνοή, την απώλεια βάρους και την γήρανσή τους.

Διοξείδιο του άνθρακα

Σε συγκεντρώσεις >10% δημιουργούν εγκαύματα, μειωμένη περιεκτικότητα σε χυμό, αλλοίωση της γεύσεις, και μειωμένη αντίσταση σε φθορές.

Όζον

Προστατεύει από μύκητες και βακτηρίδια.

Οξυγόνο

Χαμηλή συγκέντρωση <5% δημιουργεί αλλοίωση της γεύσης τους, εσωτερικό αποχρωματισμό και αυξημένη φθορά.

 

Αποσπάσματα κειμένων. Περισσότερα στο βιβλίο ΦΡΟΥΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού