Καλάθι

Η επίδραση των αερίων στις αποθηκευμένες αγκινάρες μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Αιθυλένιο

Η παρουσία του αιθυλενίου δεν θεωρείται ουσιαστικός μετασυλλεκτικός παράγοντας απώλειας της ποιότητας.

Διοξείδιο του άνθρακα

Οι συγκεντρώσεις διοξειδίου του άνθρακα από 3% έως 5% βοηθούν στη διατήρηση της ποιότητας.

Όζον

Προστατεύει τους κομμένους μίσχους από το μαύρισμα.

Οξυγόνο

Συγκέντρωση κάτω από ποσοστό 2% μπορεί να οδηγήσει σε εσωτερικό μαύρισμα του βολβού.

 

Αποσπάσματα κειμένων. Περισσότερα στο βιβλίο ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού