
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης των φασολάκιων μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
6oC- 7oC | 90 – 94% | 10 - 15 μέρες | Αερόψυξη | Μέση | Χαμηλή | Δεν προτείνεται |

Φασολάκια – Γενικές Πληροφορίες
50.1. Φασολάκια-Γενικές Πληροφορίες
50.1.1. Εισαγωγή
Τα φρέσκα φασολάκια ανήκουν στο γένος Phaseolus της ...

Προετοιμασία – Διαχείριση για τα φασολάκια πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Δυναμική πρόψυξη σε προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας:
Ειδική μελέτη του χρόνου απορρόφησης, της ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης στα φασολάκια Ψυκτικούς Θαλάμους.
Γρήγορη πρόψυξη σε δυναμικά προψυκτήρια και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα φασολάκια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία του αιθυλενίου αυξάνει την αναπνοή, με αποτέλεσμα το κιτρίνισμα και το μαύρισμα των ...