
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης των γλυκών καλαμποκιών μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
0oC- 0.5oC | 90 - 94% | 3 - 8 εβδομάδες | Αερόψυξη | Πολύ χαμηλή | Χαμηλή | Δεν προτείνεται |

Γλυκά Καλαμπόκια – Γενικές Πληροφορίες
13.1. Γλυκά Καλαμπόκια - Γενικές Πληροφορίες
13.1.1. Εισαγωγή
Τα γλυκά καλαμπόκια ή sweet corns, όπως ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των γλυκών καλαμποκιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Δυναμική πρόψυξη σε προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας:
Ειδική μελέτη του χρόνου απορρόφησης, της ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης γλυκών καλαμποκιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Απαραίτητη η χρήση Δυναμικών Προψυκτήριων υψηλής αναρροφητικής ικανότητας.
Γρήγορη πρόψυξη των γλυκών ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα γλυκά καλαμπόκια μέσα σε ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία δεν θεωρείται μετασυλλεκτικός παράγοντας απώλειας της ποιότητας.
Διοξείδιο του άνθρακα ...