
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης των φρέσκων κρεμμυδιών μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
0oC- 0.2oC | 95% | 4 - 6 εβδομάδες | Αερόψυξη | Χαμηλή | Πολύ χαμηλή | Δεν προτείνεται |

Κρεμμύδια Φρέσκα – Γενικές Πληροφορίες
20.1. Κρεμμύδια Φρέσκα - Γενικές Πληροφορίες
20.1.1. Εισαγωγή
Τα κρεμμύδια είναι φυτά, γνωστά και με τα ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των φρέσκων κρεμμυδιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Δυναμικά προψυκτήρια χαμηλής ατμοσφαιρικής πίεσης-υγρού βολβού:
Ειδικά προψυκτήρια κατάλληλα για την πρόψυξη ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης φρέσκων κρεμμυδιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Γρήγορη πρόψυξη σε δυναμικά προψυκτήρια και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα φρέσκα κρεμμύδια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία του αυξάνει την αναπνοή, με αποτέλεσμα το κιτρίνισμα και την αποσύνθεση των φύλλων του. ...