
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης των ξερών κρεμμυδιών μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
0.2oC- 0.5oC | 72 - 76% | 8 - 10 μήνες | Δεν απαιτείται | Χαμηλή | Πολύ Χαμηλή | Δεν προτείνεται |

Κρεμμύδια ξερά – Γενικές Πληροφορίες
19.1. Κρεμμύδια - Γενικές Πληροφορίες
19.1.1. Εισαγωγή:
Τα κρεμμύδια (Allium ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των ξερών κρεμμυδιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Δυναμικά επιφανειακή ξήρανση (απαραίτητη):
Η διαδικασία της δυναμικής ξήρανσης γίνεται μέσα σε ψυκτικούς ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης των ξερών κρεμμυδιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για τη συντήρηση των ξερών κρεμμυδιών.
Αποφεύγετε τις παρατεταμένες υψηλές ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα ξερά κρεμμύδια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία του προκαλεί ανάπτυξη της βλάστησης και πολλαπλασιασμό των φθορών που δημιουργούνται ...