
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης των λάχανων μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
0.2oC- 0.5oC | 92% | 4 - 5 μήνες | Αερόψυξη | Υψηλή | Πολύ χαμηλή | Δεν προτείνεται |

Λάχανα – Γενικές Πληροφορίες
22.1. Λάχανα - Γενικές Πληροφορίες
22.1.1.Εισαγωγή
Τα λάχανα (επιστ. Κράμβη η λαχανώδης ποικιλία ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των λάχανων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Δυναμικά προψυκτήρια χαμηλής ατμοσφαιρικής πίεσης-υγρού βολβού:
Ειδικά προψυκτήρια κατάλληλα για την πρόψυξη ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης λάχανων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για την συντήρηση των λάχανων.
Προψύξτε σε δυναμικά προψυκτήρια υψηλής ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα λάχανα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία του αιθυλενίου σε συγκεντρώσεις 1 ppm επιταχύνει το κιτρίνισμα και από 10 έως 100 ppm ...