
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης μαϊντανού μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
0.2oC- 0.5oC | 92 – 94% | 1 - 2 μήνες | Αερόψυξη | Υψηλή | Πολύ χαμηλή | Δεν προτείνεται |

Μαϊντανός – Γενικές Πληροφορίες
25.1. Μαϊντανός - Γενικές Πληροφορίες
25.1.1. Εισαγωγή
Ο μαϊντανός (Petroselinum crispum) ανήκει ...

Προετοιμασία – Διαχείριση του μαϊντανού πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Ενισχυμένος ψυκτικός θάλαμος:
Αποτελεί ένα ευέλικτο σύστημα που δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ο ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης μαϊντανού σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Διατηρήστε το διοξείδιο του άνθρακα (CΟ2) σε υψηλά επίπεδα. Βοηθά στην προστασία της ποιότητας (διατηρεί ...

Η επίδραση των αερίων στον αποθηκευμένο μαϊντανό μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία του προκαλεί κιτρίνισμα και πτώση των φύλλων.
Διοξείδιο του άνθρακα
Συγκέντρωση ...