
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης μανιταριών μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
1oC- 2oC | 90% | 7 - 10 ημέρες | Αερόψυξη | Πολύ χαμηλή | Πολύ χαμηλή | Δεν προτείνεται |

Μανιτάρια – Γενικές Πληροφορίες
26.1. Μανιτάρια - Γενικές Πληροφορίες
26.1.1. Εισαγωγή
Τα μανιτάρια ανήκουν στους μύκητες, που βοτανικά ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των μανιταριών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Δυναμική πρόψυξη σε προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας:
Ειδική μελέτη του χρόνου απορρόφησης της ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης μανιταριών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Γρήγορη πρόψυξη σε δυναμικά προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας και διατήρηση της ψυκτικής ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα μανιτάρια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Το αιθυλένιο προκαλεί αμαύρωση στα καλύμματα των μανιταριών.
Διοξείδιο του άνθρακα
Συγκεντρώσεις ...