
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης μπρόκολων μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
-0.2oC- 0.5oC | 90 - 92% | 2 - 3 μήνες | Αερόψυξη | Πολύ υψηλή | Πολύ χαμηλή | Δεν προτείνεται |

Μπρόκολα – Γενικές Πληροφορίες
31.1. Μπρόκολα -Γενικές Πληροφορίες
31.1.1. Εισαγωγή
Τα μπρόκολα είναι ετήσια φυτά της οικογένειας ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των μπρόκολων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Δυναμική πρόψυξη σε προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας:
Ειδική μελέτη του χρόνου απορρόφησης, της ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης μπρόκολων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Γρήγορη πρόψυξη σε δυναμικά προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας και διατήρηση της ψυκτικής ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα μπρόκολα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία του αιθυλενίου επιταχύνει το κιτρίνισμα της κεφαλής των μπρόκολων. Έκθεση σε 2 ppm ...