
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης γλυκών πιπεριών μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
8oC- 10oC | 90 - 92% | 4 - 6 εβδομάδες | Αερόψυξη | Υψηλή | Πολύ χαμηλή | Δεν προτείνεται |

Πιπεριές Γλυκές – Γενικές Πληροφορίες
34.1. Πιπεριές Γλυκές - Γενικές Πληροφορίες
34.1.1. Εισαγωγή:
Οι καλλιεργούμενες πιπεριές γλυκές (Capsicum ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των γλυκών πιπεριών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Δυναμική πρόψυξη σε προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας:
Ειδική μελέτη του χρόνου απορρόφησης, της ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης γλυκών πιπεριών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για τη συντήρηση των προϊόντων.
Γρήγορη πρόψυξη σε δυναμικά προψυκτήρια και ...

Η επίδραση των αερίων στις αποθηκευμένες γλυκές πιπεριές μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία του ακόμα και σε ελάχιστες ποσότητες επιταχύνει την υπερωρίμανση.
Διοξείδιο του ...