
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης των καυτερών πιπεριών μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
7.5oC | >95% | 3 έως 5 εβδομάδες | Αερόψυξη | Υψηλή | Πολύ χαμηλή | Δεν προτείνεται |

Καυτερές Πιπεριές – Γενικές Πληροφορίες
35.1. Καυτερές Πιπεριές - Γενικές Πληροφορίες
35.1.1. Εισαγωγή
Οι καυτερές πιπεριές ή πιπεριές τσίλι (chili ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των καυτερών πιπεριών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Δυναμική πρόψυξη σε προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας:
Ειδική μελέτη του χρόνου απορρόφησης, της ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης καυτερών πιπεριών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για την συντήρηση των προϊόντων.
Γρήγορη πρόψυξη σε δυναμικά προψυκτήρια ...

Η επίδραση των αερίων στις αποθηκευμένες καυτερές πιπεριές μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία του αιθυλενίου αυξάνει την αναπνοή και επιταχύνει την αποσύνθεση.
Διοξείδιο του ...