Ωρίμανση – Δυναμικός αποπρασινισμός αγροτικών προϊόντων

Τι είναι ο “Δυναμικός αποπρασινισμός-ωρίμανση” και ποία προϊόντα οφελεί;

Ο δυναμικός αποπρασινισμόςωρίμανση είναι η βελτιωμένη μέθοδος των ήδη υπαρχόντων συστημάτων αποπρασινισμού – ωρίμανσης και βασίζεται στο συνεχή έλεγχο πολλαπλών σημείων στα προς αποπρασινισμό πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ, λεμόνια, μανταρίνια κουμ-κουάτ των προς ωρίμανση ακτινιδίων, δαμάσκηνων, κυδωνιών, λωτών, αβοκάντο και στους μηχανισμούς παροχής αιθυλενίου και διατήρησης της κατάλληλης θερμοκρασίας του θαλάμου (ψύξης – θέρμανσης).

Πως γίνεται;

  • Με εξειδικευμένα όργανα γίνεται έλεγχος των αερίων αιθυλενίου και διοξειδίου του άνθρακα, που βρίσκονται εντός του θαλάμου.
  • Με ένα σύνολο αυτοματοποιημένων ενεργειών διατηρούνται οι ιδανικές συνθήκες αποπρασινισμού σε όλο τον όγκο του θαλάμου. Έτσι αποκτάμε ομοιόμορφα αποτελέσματα στα προϊόντα.

Ο δυναμικός αποπρασινισμός έχει τη δυνατότητα να ελέγχει απόλυτα τις συνθήκες εντός του θαλάμου. Ακόμα μπορεί να ενεργεί ανάλογα με προκαθορισμένες ρυθμίσεις στους μηχανισμούς λειτουργίας.

Επίσης διαθέτει πλήρως ανεπτυγμένα προγράμματα στο μενού λειτουργίας του,τα οποία είναι προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές των επιλεγμένων ημερών αποπρασινισμού.

Isofruit
Logo
Register New Account
Reset Password
Shopping cart