Καλάθι

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης αμυγδάλων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

  • Αφύγρανση με δυνατότητα απόλυτης ρύθμισης της χαμηλής επιθυμητής υγρασίας.
  • Ανακυκλοφορία του αέρα του θαλάμου με 24ωρη κάλυψη.
  • Διατήρηση του διοξειδίου άνθρακα (CO2) σε υψηλά επίπεδα γιατί βοηθά στη μακροχρόνια συντήρηση.
  • Καλή ξήρανση των αμυγδάλων πριν την αποθήκευσή τους.
  • Τα αμύγδαλα δεν πρέπει να αποθηκεύονται με σωματικές βλάβες (σπασμένοι καρποί), γιατί έχουν μικρότερη αποθηκευτική ζωή σε σχέση με τους ακέραιους καρπούς. Οι σπασμένοι καρποί προσβάλλονται εύκολα και αποτελούν εστίες μόλυνσης για τους υπόλοιπους.
  • Τα αμύγδαλα να τοποθετούνται σε συσκευασίες που αερίζονται πολύ καλά, ώστε ο ψυχρός αέρας να περνά μέσα από αυτά και να επιτυγχάνει καλύτερη ψύξη.
  • Απολύμανση των ψυκτικών θαλάμων πριν τη χρήση τους.
  • Χρησιμοποιείστε συσκευές όζοντος. Εξουδετερώνουν αερομεταφερόμενους παθογόνους μικροοργανισμούς, μύκητες και βακτήρια, των οποίων η δράση είναι ζημιογόνος στη «ζωή» των αμυγδάλων.
  • Ιδιαίτερη προσοχή στις εξωγενείς οσμές.

Αποσπάσματα κειμένων. Περισσότερα στο βιβλίο ΦΡΟΥΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού