Καλάθι

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης γλυκών καλαμποκιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

  • Απαραίτητη η χρήση Δυναμικών Προψυκτήριων υψηλής αναρροφητικής ικανότητας.
  • Γρήγορη πρόψυξη των γλυκών καλαμποκιών και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης του ψυγμένου προϊόντος.
  • Ιδανική η εφαρμογή της δυναμικής ψύξης.
  • Διαχειριστείτε το διοξείδιο του άνθρακα ( CO2). Μεσαία επίπεδα βοήθησαν στο να καθυστερήσει την απώλεια της περιεκτικότητας σε σακχαρόζη και να διατηρηθεί η ποιότητα.
  • Συνίσταται η αποθήκευση μη αποφλοιωμένων γλυκών καλαμποκιών, με την προϋπόθεση της σχολαστικής πρόψυξης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και η διατήρηση της υγρασίας στους Ψ.Θ. από 88% – 92%. (Αυξάνεται ο συνολικός χρόνος αποθήκευσης).
  • Απολυμάνετε τα σκεύη, μηχανές, αποθηκευτικούς χώρους κ.λπ. πριν τη συγκομιδή και αποθήκευση.
  • Χρησιμοποιείστε σακούλες τροποποιημένης ατμόσφαιρας.

 

Αποσπάσματα κειμένων. Περισσότερα στο βιβλίο ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού