Καλάθι

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης μάραθου σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

  • Χειριστείτε το μάραθο σε όλες τις φάσεις κατεργασίας με προσεκτικές κινήσεις.
  • Συνίσταται η αποθήκευση του μάραθου να γίνεται σε χαμηλές στρώσεις.
  • Τοποθετείστε απορροφητές αιθυλενίου.
  • Υψηλό ποσοστό διοξειδίου του άνθρακα (CO2) διατηρεί το πράσινο χρώμα και μειώνει τη φθορά στα φύλλα του μάραθου.
  • Διαχειριστείτε το διοξείδιο του άνθρακα (CO2).
  • Χρησιμοποιείστε σακούλες τροποποιημένης ατμόσφαιρας.
  • Ο ψεκασμός νερού στα ράφια της λιανικής πώλησης για να τον διατηρήσει φρέσκο, μπορεί να ευνοήσει την ανάπτυξη βακτηριδίων.
  • Το μέγεθος κοπής του μάραθου για εμπορική χρήση είναι από 15 έως 20 εκατοστά περίπου και συσκευάζεται σε μικρά ματσάκια ή τοποθετείται σε διαφανή πλαστικά κουτιά ή κουπάκια ανάλογα με το μέγεθος του μάτσου.
  • Η προσεκτική συσκευασία είναι απαραίτητη για να αποφευχθούν κακώσεις στα φύλλα του μάραθου που παράγουν ταχύτατες διαταραχές στην εμφάνισή του.
  • Ο μάραθος έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στις σωματικές κακώσεις.

 

Αποσπάσματα κειμένων. Περισσότερα στο βιβλίο ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού