Συμβουλές για την ιδανική απόδοση στη συντήρηση μπρόκολων σε Ψυκτικούς Θαλάμους

Η συντήρηση μπρόκολου απαιτεί ειδική και συχνά ιδιαίτερα προσεκτική μεταχείριση. Κάποια από τα βασικότερα βήματα περιλαμβάνουν:

  • Γρήγορη πρόψυξη σε δυναμικά προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης του ψυγμένου προϊόντος.
  • Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για την συντήρηση των προϊόντων.
  • Διατηρείστε πολλά φύλλα στα μπρόκολα κατά την αποθήκευση.
  • Συνιστάται η απομάκρυνση του αιθυλενίου.
  • Συνιστάται η διαχείριση του διοξειδίου του άνθρακα.
  • Αποφύγετε την αποθήκευση μαζί με προϊόντα που εκλύουν αιθυλένιο.
  • Συνιστάται μετά τη συγκομιδή και κατά την αποθήκευση οι ανθοκεφαλές να συσκευάζονται σε διάτρητες ή ημιπερατές μεμβράνες για τον περιορισμό της απώλειας νερού.
  • Συνιστάται η χρήση τριμμένου ή λεπιδωτού πάγου στη συσκευασία των μπρόκολων κατά τη διάρκεια της εμπορικής αποστολής τους.

Αποσπάσματα κειμένων από το βιβλίο ΛΑΧΑΝΙΚΑ: ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Για να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 2102387891.

Isofruit
Logo
Register New Account
Reset Password
Shopping cart