Τα highlights της έκθεσης Freskon 2024!

Πολλές και σημαντικές και φέτος οι επισκέψεις στο περίπτερο της Isofruit, στη Freskon 2024!

Ιδιαίτερη τιμή για εμας αποτέλεσε η επίσκεψη του αξιότιμου καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κύριο Αθανάσιο Μολασιώτη, o oποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την κίνηση της Isofruit να εκδώσει και να διανείμει πανελληνίως τους τόμους για τη μετασυλλεκτική διαχείριση φρούτων & λαχανικών!

 

 

 

 

 

 

 

Ο κ. Μολασιώτης

Ο κύριος Χρήστος Οικονόμου, από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Κιλκίς, παρέλαβε με μεγάλη ικανοποίηση τους τόμους για τη μετασυλλεκτική διαχείριση φρούτων & λαχανικών από το περίπτερο της Isofruit στη Freskon 2024. Όπως μας είπε ο ίδιος : “Με αυτά τα υλικά θα αποφύγουμε τις απώλειες τόσο σε προϊόν όσο και σε παραγόμενο εισόδημα!”

 

 

 

 

 

 

 

Ο κ. Οικονόμου

Ακόμη, με χαρά υποδέχτηκαμε τον Dario Veggeti, Επικεφαλής Εφοδιασμού της εταιρείας Zespri για την Ευρώπη, που μας ευχαρίστησε για τη βοήθεια που προσφέραμε στη συσκευασία του κίτρινου ακτινιδίου, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία!

Από την ίδια εταιρία, ο Ιάσονας Ζαχάρης και Φώτη Ζιώγος μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας ευχαρίστησαν για τη συνεισφορά μας στη συσκευασία του κίτρινου ακτινιδίου!

 

 

 

 

 

 

 

Ο κ. Veggeti  

                                                                                                                         

 

 

 

O κ. Ζαχάρης & κ. Ζιώγος

 

Σε κάθε έκθεση, δεν παραλείπουμε να προμηθεύσουμε τους μελλοντικούς γεωπόνους της χώρας με τη γνώση για τα μυστικά της μακροχρόνιας συντήρησης φρούτων και λαχανικών.

Παίζουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που λέγεται “γρήγορη κλήρωση”!

Δεν θα αποκαλύψουμε πώς ακριβώς διεξάγεται… θα περιμένουμε να σας δούμε στην επόμενη έκθεση και πιθανότατα να κερδίσετε τον δικό σας τόμο…

Οι τόμοι για τα μυστικά της μακροχρόνιας συντήρησης φρούτων και λαχανικών γίνονται ανάρπαστοι, σε κάθε έκθεση.

Οι διάδρομοι γεμίζουν με κόσμο που κρατά αυτή την όμορφη, λευκή τσάντα της Isofruit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και είμαστε δίπλα σας για να στηρίξουμε με τις υπηρεσίες μας τις επαγγελματικές σας ανάγκες!

 

Isofruit
Logo
Register New Account
Reset Password
Shopping cart