
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης των αβοκάντο μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
5oC- 8oC | 90 - 95% | 4-6 εβδομάδες | Αερόψυξη | Υψηλή | Πολύ υψηλή | Δεν προτείνεται |

Αβοκάντο – Γενικές Πληροφορίες
1.1. Αβοκάντο-Γενικές Πληροφορίες.
1.1.1. Εισαγωγή:
Το Αβοκάντο είναι αειθαλές δέντρο, με παραγωγική ζωή τα ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των αβοκάντο πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Πρόψυξη σε ενισχυμένο θάλαμο:
Η μέθοδος πρόψυξης με αερόψυξη σε ενισχυμένο ψυκτικό θάλαμο, αποτελεί ένα ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης αβοκάντο σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Γρήγορη πρόψυξη μετά τη συγκομιδή και πριν την εμπορική αποστολή τους.
Διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα αβοκάντο μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία του επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσης.
Διοξείδιο του άνθρακα
Η παρουσία του σε ...