
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης των βατόμουρων μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
0oC | 90 - 95% | 2-5 ημέρες | Αερόψυξη | Χαμηλή | Χαμηλή | Δεν προτείνεται |

Βατόμουρα – Γενικές Πληροφορίες
6.1. Βατόμουρα- Γενικές Πληροφορίες (blackberries).
6.1.1. Εισαγωγή:
Τα βατόμουρα (Blackberries) είναι ο ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των βατόμουρων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Δυναμική πρόψυξη:
Βασίζεται στη συνεχή εποπτεία με παράλληλη διαχείριση πολλαπλών σημείων τόσο στα ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης βατόμουρων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Γρήγορη πρόψυξη σε θερμοκρασία 2ο C και διατήρηση της ψυκτική αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης του ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα βατόμουρα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία του αιθυλενίου επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσης.
Διοξείδιο του άνθρακα
Η παρουσία ...