
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης ραντίτσιο μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
0oC- 0.5oC | 92 - 94% | 6 - 10 εβδομάδες | Vacuum cooling ή αερόψυξη | Υψηλή | Πολύ χαμηλή | Δεν προτείνεται |

Ραντίτσιο – Γενικές Πληροφορίες
38.1. Ραντίτσιο -Γενικές Πληροφορίες
38.1.1. Εισαγωγή
Τα ραντίτσιο (radicchio) ή κεφαλωτά ραδίκια ανήκουν ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των ραντίτσιο πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Δυναμικά προψυκτήρια χαμηλής ατμοσφαιρικής πίεσης - υγρού βολβού:
Ειδικά προψυκτήρια κατάλληλα για την ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης ραντίτσιο σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για τη συντήρηση των προϊόντων.
Γρήγορη πρόψυξη σε δυναμικά προψυκτήρια ή ...

Η επίδραση των αερίων στο αποθηκευμένο ραντίτσιο μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Επιταχυνόμενη αλλοίωση στο χρώμα των λευκών μίσχων από ροζ έως πορφυρό κόκκινο δημιουργείται μετά ...