
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης των καρπουζιών μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
10oC- 15oC | 85 - 90% | 2-3 εβδομάδες | Δεν απαιτείται | Υψηλή | Χαμηλή | Δεν προτείνεται |

Καρπούζια – Γενικές Πληροφορίες
13.1. Καρπούζια - Γενικές Πληροφορίες
13.1.1. Εισαγωγή:
Το καρπούζι (Κίτρουλλος ο εριώδης, Citrullus ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των καρπουζιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Ψυκτικοί θάλαμοι:
1) Τα καρπούζια να τοποθετούνται σε συσκευασίες που αερίζονται πολύ καλά, ώστε ο ψυχρός ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης καρπουζιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Όχι χαμηλότερη θερμοκρασία αποθήκευσης από 10o C. Προκαλείται αλλοίωση στο προϊόν.
Τα καρπούζια που ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα καρπούζια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία του αιθυλενίου κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης των καρπουζιών, έχει ως αποτέλεσμα να ...