
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης των μάνγκο μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
10oC- 13oC | 90 - 95% | 3 έως 4 εβδομάδες | Αερόψυξη | Υψηλή | Μέση | Δεν προτείνεται |

Μάνγκο – Γενικές Πληροφορίες
21.1. Μάνγκο - Γενικές Πληροφορίες
21.1.1. Εισαγωγή:
Το μάνγκο κατάγεται από την Ινδία και τη Βιρμανία ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των μάνγκο πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Πρόψυξη σε ενισχυμένο ψυκτικό θάλαμο:
Η μέθοδος πρόψυξης με αερόψυξη σε ενισχυμένο ψυκτικό θάλαμο, αποτελεί ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης μάνγκο σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Γρήγορη πρόψυξη των μάνγκο πριν την εμπορική αποστολή τους και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα μάνγκο μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία του επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσης.
Διοξείδιο του άνθρακα
Η παρουσία του ...