
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης του τζίντζερ μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
13oC- 14oC | 85 - 90% | 3 - 4 μήνες | Δεν απαιτείται | Χαμηλή | Πολύ χαμηλή | Δεν προτείνεται |

Τζίντζερ – Γενικές Πληροφορίες
48.1. Τζίντζερ-Γενικές Πληροφορίες
48.1.1. Εισαγωγή
Το τζίντζερ ή πιπερόριζα είναι πολυετές φαρμακευτικό ...

Προετοιμασία – Διαχείριση του τζίντζερ πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Δυναμική ψύξη:
Ελέγχει σε πολλαπλά σημεία τις συνθήκες απόλυτης και ιδανικής ρύθμισης των παραμέτρων ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης τζίντζερ σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για τη συντήρηση των προϊόντων.
Πριν την αποθήκευση των τζίντζερ ...

Η επίδραση των αερίων στο αποθηκευμένο τζίντζερ μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία του επιταχύνει την αναπνοή, την απώλεια βάρους και την ήπια συστολή.
Διοξείδιο του ...