
Μετασυλλεκτικές Συμβουλές για τις συνθήκες αποθήκευσης των σμέουρων (raspberries) μέσα σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Θερμοκρασία Αποθήκευσης | Σχετική Υγρασία (RH) | Χρονικό Διάστημα | Πρόψυξη | Ευαισθησία στο Αιθυλένιο | Παραγωγή Αιθυλενίου | Ελεγχόμενη Ατμόσφαιρα |
---|---|---|---|---|---|---|
0oC | 90 - 95% | 2 – 5 ημέρες | Αερόψυξη | Χαμηλή | Χαμηλή | Δεν προτείνεται |

Σμέουρα (Raspberries) – Γενικές Πληροφορίες
33.1. Σμέουρα - Γενικές Πληροφορίες
33.1.1. Εισαγωγή:
Τα Σμέουρα (Raspberry), γνωστά και ως Φραμπουάζ ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των σμέουρων (raspberries) πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).
Δυναμική πρόψυξη:
Ειδική μελέτη του χρόνου απορρόφησης της θερμοκρασίας και της ταχύτητας του αέρα, ώστε η ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης σμέουρων (raspberries) σε Ψυκτικούς Θαλάμους.
Γρήγορη πρόψυξη σε θερμοκρασία 2Ο C και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης των ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα σμέουρα (raspberries) μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.
Αιθυλένιο
Η παρουσία του επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσης.
Διοξείδιο του άνθρακα
Η παρουσία του ...