ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ISOFRUIT ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Agrotica 2016

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων για τα αγροτικά προϊόντα που παρουσιάστηκαν στη φετινή έκθεση Agrotica 2016.

H isofruit συμμετείχε με δύο περίπτερα, τα οποία επισκέφθηκαν πάρα πολύ ενδιαφερόμενοι που ενημερώθηκαν και προμηθεύθηκαν το βιβλίο που παρουσιάζει τα μυστικά της μετασυλλεκτικής συντήρησης των φρούτων σε ψυκτικούς θαλάμους.

Πολλά εγκωμιαστικά σχόλια και συγχαρητήρια δέχθηκαν οι υπεύθυνοι των STAND από καθηγητές γεωπονίας, γεωπόνους, επιστήμονες που ασχολούνται με τα αγροτικά προϊόντα, επαγγελματίες του κλάδου, αγρότες, φοιτητές γεωπονίας κ.λπ. για την εξαιρετικά επιμελημένη έκδοση και το πρωτότυπο περιεχόμενό της.

Ευχαριστούμε όλους όσους επισκέφθηκαν τα STAND της ISOFRUIT και έδειξαν ενδιαφέρον εκφράζοντας κολακευτικά σχόλια για το βιβλίο μας. Αυτό μας δίνει τη χαρά και τη δύναμη αλλά και την υποχρέωση να φανούμε αντάξιοι στις νέες εκδόσεις που ετοιμάζουμε. 1) Βιβλίο με τίτλο «ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ» και 2) Σειρά «ενθέτων προϊόντων» με επιλεγμένη ύλη σχετική στο ίδιο αντικείμενο.

Η συγγραφική ομάδα της ISOFRUIT

Isofruit
Logo
Register New Account
Reset Password
Shopping cart