Πρόσφατα Άρθρα
Ρόδια συντήρηση και μεγιστοποίηση της απόδοσης

Ρόδια συντήρηση και μεγιστοποίηση της απόδοσης

Διαχείριση της ποιότητας των ροδιών Τα ρόδια είναι μη κλιμακτηριακά φρούτα και γι` αυτό θα πρέπει να συλλέγονται ώριμα. Η παρακολούθηση των σακχάρων κατά τη συγκομιδή (16ο Brix ...

Διαβάστε Περισσότερα +
0
Πρόψυξη στις φράουλες και δυναμικά προψυκτήρια προσαγωγής

Πρόψυξη στις φράουλες και δυναμικά προψυκτήρια προσαγωγής

Η πρόψυξη στις φράουλες έχει αναγνωρισθεί από όλους τους διακινητές αυτής, ότι εξασφαλίζει την εμπορική επιτυχία της. Οι φράουλες έχουν υψηλό ρυθμό αναπνοής γι’ αυτό υπόκεινται ...

Διαβάστε Περισσότερα +
1
Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης μπρόκολων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης μπρόκολων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Γρήγορη πρόψυξη σε δυναμικά προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης του ψυγμένου προϊόντος. Απαραίτητη ...

Διαβάστε Περισσότερα +
0
ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ

ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ

Τα ακτινίδια είναι ένα προϊόν το οποίο μπορεί να αποθηκευθεί μακροχρόνια σε ψυκτικούς θαλάμους. Βεβαίως για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή διατήρηση της ποιότητά τους θα πρέπει να ...

Διαβάστε Περισσότερα +
0
Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης ραντίτσιο σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης ραντίτσιο σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για τη συντήρηση των προϊόντων. Γρήγορη πρόψυξη σε δυναμικά προψυκτήρια ή σε Vacuum Coolers και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις ...

Διαβάστε Περισσότερα +
0
Λεμόνια και δυναμικός αποπρασινισμός

Λεμόνια και δυναμικός αποπρασινισμός

Στις αρχές με μέσα Νοεμβρίου ξεκινά η συγκομιδή των πρώιμων ποικιλιών των λεμονιών πολλά εκ των οποίων έχουν αποκτήσει το χρώμα της ποικιλίας τους και άλλα όχι. Τα λεμόνια ...

Διαβάστε Περισσότερα +
0
Απώλειες ακτινιδίων-κίνδυνοι από την κακή τήρηση συνθηκών συντήρησης μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους

Απώλειες ακτινιδίων-κίνδυνοι από την κακή τήρηση συνθηκών συντήρησης μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους

Τις διαταραχές, απώλειες ακτινιδίων  δεν πρέπει να περιμένουμε να τις διαπιστώσουμε μετά την εξέλιξή τους, που συνήθως αυτό γίνεται, αλλά να μεριμνήσουμε  με τις κατάλληλες ...

Διαβάστε Περισσότερα +
0
Η σημασία της πρόψυξης στα ροδάκινα και τα νεκταρίνια

Η σημασία της πρόψυξης στα ροδάκινα και τα νεκταρίνια

Η συγκομιδή των ροδάκινων και των νεκταρινιών αρχίζει στα τέλη Μαΐου και ολοκληρώνεται στα τέλη Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της  συγκομιδής οι θερμοκρασίες του περιβάλλοντος ...

Διαβάστε Περισσότερα +
0
Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης των ξερών κρεμμυδιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης των ξερών κρεμμυδιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για τη συντήρηση των ξερών κρεμμυδιών. Αποφεύγετε τις παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες κατά την ξήρανση πριν την αποθήκευση. Αποφεύγετε την ...

Διαβάστε Περισσότερα +
0
Πρόψυξη είναι αναγκαία σε φρούτα και λαχανικά;

Πρόψυξη είναι αναγκαία σε φρούτα και λαχανικά;

Τα νωπά φρούτα και λαχανικά μετά τη συγκομιδή τους συνεχίζουν να αποτελούν ζωντανούς οργανισμούς που αναπνέουν. Η αναπνοή τους διεγείρεται από την παρουσία αιθυλενίου και ...

Διαβάστε Περισσότερα +
0
Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού