Καλάθι
Πρόσφατα Άρθρα
Η σημασία της πρόψυξης στα ροδάκινα και τα νεκταρίνια

Η σημασία της πρόψυξης στα ροδάκινα και τα νεκταρίνια

Η συγκομιδή των ροδάκινων και των νεκταρινιών αρχίζει στα τέλη Μαΐου και ολοκληρώνεται στα τέλη Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της  συγκομιδής οι θερμοκρασίες του περιβάλλοντος ...

Διαβάστε Περισσότερα +
0
Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης των ξερών κρεμμυδιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης των ξερών κρεμμυδιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για τη συντήρηση των ξερών κρεμμυδιών. Αποφεύγετε τις παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες κατά την ξήρανση πριν την αποθήκευση. Αποφεύγετε την ...

Διαβάστε Περισσότερα +
0
Πρόψυξη στις φράουλες και δυναμικά προψυκτήρια προσαγωγής

Πρόψυξη στις φράουλες και δυναμικά προψυκτήρια προσαγωγής

Η πρόψυξη στις φράουλες έχει αναγνωρισθεί από όλους τους διακινητές αυτής, ότι εξασφαλίζει την εμπορική επιτυχία της. Οι φράουλες έχουν υψηλό ρυθμό αναπνοής γι’ αυτό υπόκεινται ...

Διαβάστε Περισσότερα +
1
Ρόδια συντήρηση και μεγιστοποίηση της απόδοσης

Ρόδια συντήρηση και μεγιστοποίηση της απόδοσης

Διαχείριση της ποιότητας των ροδιών Τα ρόδια είναι μη κλιμακτηριακά φρούτα και γι` αυτό θα πρέπει να συλλέγονται ώριμα. Η παρακολούθηση των σακχάρων κατά τη συγκομιδή (16ο Brix ...

Διαβάστε Περισσότερα +
0
Πρόψυξη είναι αναγκαία σε φρούτα και λαχανικά;

Πρόψυξη είναι αναγκαία σε φρούτα και λαχανικά;

Τα νωπά φρούτα και λαχανικά μετά τη συγκομιδή τους συνεχίζουν να αποτελούν ζωντανούς οργανισμούς που αναπνέουν. Η αναπνοή τους διεγείρεται από την παρουσία αιθυλενίου και ...

Διαβάστε Περισσότερα +
0
Απώλειες ακτινιδίων και κίνδυνοι από την κακή τήρηση των συνθηκών συντήρησης μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους-Φρουτονέα

Απώλειες ακτινιδίων και κίνδυνοι από την κακή τήρηση των συνθηκών συντήρησης μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους-Φρουτονέα

Τα ακτινίδια είναι κλιμακτηριακά φρούτα με πολύ υψηλή ευαισθησία στο αιθυλένιο. Το αιθυλένιο ακόμα και σε πολύ μικρές συγκεντρώσεις , μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στη σάρκα ...

Διαβάστε Περισσότερα +
0
Υδρόψυξη (Hydrocooling)

Υδρόψυξη (Hydrocooling)

Η μέθοδος πρόψυξης με υδρόψυξη (Hydrocooling) χρησιμοποιεί κρύο νερό το οποίο προψύχει περιβρέχοντας τα προϊόντα. Τα προψυκτήρια διακρίνονται σε δύο ...

Διαβάστε Περισσότερα +
1
Πρόψυξη στα ροδάκινα και νεκταρίνια στο Γεωργία-Κτηνοτροφία

Πρόψυξη στα ροδάκινα και νεκταρίνια στο Γεωργία-Κτηνοτροφία

Ποιος ο σκοπός και ποια τα οφέλη της πρόψυξης στα ροδάκινα και τα νεκταρίνια; Μεταφερόμενα προψυκτήρια και η τεχνολογία τους. Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος 03 ΜΑΡΤΙΟΣ 2020 ...

Διαβάστε Περισσότερα +
0
Ψυκτικοί θάλαμοι φυσικής ροής-Νεφελοποιημένης ατμόσφαιρας

Ψυκτικοί θάλαμοι φυσικής ροής-Νεφελοποιημένης ατμόσφαιρας

Ψυκτικοί θάλαμοι νεφελοποιημένης ατμόσφαιρας τι είναι και που χρησιμοποιούνται; Οι ψυκτικοί θάλαμοι  νεφελοποιημένης ατμόσφαιρας ,φυσικής ροής , εφαρμόζονται σε προϊόντα με ...

Διαβάστε Περισσότερα +
2
Agrotica 2020 – Συμμετέχουμε

Agrotica 2020 – Συμμετέχουμε

Agrotica 2020 Για άλλη μια χρονιά συμμετέχουμε και εμείς σε ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά brand στον τομέα της γεωργίας τόσο στη βαλκανική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, ...

Διαβάστε Περισσότερα +
0
Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού