Καλάθι

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης γλυκοπατάτων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

  • Απαραίτητη η Δυναμική Ψύξη για τη συντήρηση των γλυκοπατατών.
  • Απομάκρυνση αιθυλενίου με χρήση κατάλληλου εξαερισμού.
  • Αποθηκεύετε τις γλυκοπατάτες μακριά από προϊόντα που εκλύουν αιθυλένιο.
  • Μην αποθηκεύετε σε θερμοκρασίες 10° C ή χαμηλότερα. Οι γλυκοπατάτες είναι πολύ ευαίσθητες στο τραυματισμό από ψύξη. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν αποσύνθεση, εσωτερική αμαύρωση, συστολή της μάζας και υποβάθμιση της ποιότητας.
  • Διαχειριστείτε το διοξείδιο του άνθρακα (CO2).
  • Συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα πάνω από 100.000 ppm, δρουν αρνητικά για τη διατήρηση της ποιότητας στις γλυκοπατάτες.
  • Μεθωριμάζετε τις γλυκοπατάτες πριν την αποθήκευσή τους σε ψυκτικούς θαλάμους για μακροχρόνια συντήρηση και βεβαιωθείτε ότι έχει φελλοποιηθεί πολύ καλά η εξωτερική τους επιδερμίδα.
  • Μην αφήνετε τις γλυκοπατάτες εκτεθιμένες στο φώς.

 

Αποσπάσματα κειμένων. Περισσότερα στο βιβλίο ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού