Καλάθι

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης των αρωματικών φυτών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

  • Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των αρωματικών φυτών ελέγχονται σε μεγάλο βαθμό οπτικά και περιλαμβάνουν την εμφάνιση των φυτών δηλαδή τη φρεσκάδα, τη ομοιογένεια το μέγεθος, τη μορφή και το χρώματα των φυλλωμάτων τους. Η έλλειψη ελαττωμάτων όπως η καταστροφή ή το κιτρίνισμα των φύλλων, η αποσύνθεση αυτών, η παρουσία εντόμων ή ο μαρασμός τους αποτελούν βασικούς δείκτες ποιότητας. Το χαρακτηριστικό άρωμα είναι απαραίτητο για τη μαγειρική ποιότητα των φυτών.
  • Διαχειριστείτε το διοξείδιο του άνθρακα. Υψηλά επίπεδα βοηθούν στη μείωση της φθοράς και στη διατήρηση του πράσινου χρώματος των αρωματικών φυτών.
  • Απαραίτητη η χρήση προψυκτηρίων υψηλής αναρροφητικής ικανότητας.
  • Γρήγορη πρόψυξη και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης του ψυγμένου προϊόντος.
  • Τοποθετήστε συσκευές όζοντος για την καταπολέμηση των μυκήτων.
  • Χρησιμοποιείστε σακούλες τροποποιημένης ατμόσφαιρας.
  • Απομακρύνετε το αιθυλένιο με χρήση απορροφητών.

 

Αποσπάσματα κειμένων. Περισσότερα στο βιβλίο ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού