Καλάθι

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα γλυκά καλαμπόκια μέσα σε ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο

Η παρουσία δεν θεωρείται μετασυλλεκτικός παράγοντας απώλειας της ποιότητας.

Διοξείδιο του άνθρακα

Συγκέντρωση του διοξειδίου του άνθρακα 10% καθυστερεί την απώλεια της σακχαρόζης.

Όζον

Προστατεύει από μύκητες και βακτηρίδια.

Οξυγόνο

Χαμηλή συγκέντρωση 3% καθυστερεί την απώλεια της σακχαρόζης.

 

Αποσπάσματα κειμένων. Περισσότερα στο βιβλίο ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού