Καλάθι

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης καρπών τσεριμόγιας σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

  • Γρήγορη πρόψυξη των καρπών της τσεριμόγιας πριν την εμπορική αποστολή τους και απομάκρυνση του αιθυλενίου από τους χώρους συντήρησης.
  • Διατήρηση του διοξειδίου του άνθρακα (CΟ2)σε χαμηλά επίπεδα βοηθά στην επιμήκυνση του χρόνου αποθήκευσης.
  • Παρακολούθηση των σακχάρων κατά τη συγκομιδή με τη χρήση οπτικών διαθλασιόμετρων (14ο έως 15ο Brix).
  • Καρποί τσεριμόγιας με μώλωπες, σχισίματα, σήψη, υπερμεγέθη κλπ. θα πρέπει να διαχωρίζονται από τα υπόλοιπα προϊόντα.
  • Οι καρποί της τσεριμόγιας πρέπει να είναι απαλλαγμένα από τραυματισμούς που έχουν επουλωθεί.
  • Οι καρποί της τσεριμόγιας πρέπει να είναι ακέραιοι, υγιής και καθαροί χωρίς ξένες ύλες, φύλλα ή χώματα.

 

Αποσπάσματα κειμένων. Περισσότερα στο βιβλίο ΦΡΟΥΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού