Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης των ξερών κρεμμυδιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

  • Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για τη συντήρηση των ξερών κρεμμυδιών.
  • Αποφεύγετε τις παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες κατά την ξήρανση πριν την αποθήκευση.
  • Αποφεύγετε την αποθήκευση ξερών κρεμμυδιών που κατά την διάρκεια της παραγωγής τους εκτέθηκαν σε παρατεταμένη υγρασία.
  • Η διαδικασία ελεγχόμενης ξήρανσης μπορεί να γίνει εντός των ψυκτικών θαλάμων αποθήκευσης με τη δημιουργία καταλλήλων συνθηκών.
  • Η καθυστέρηση της μείωσης της θερμοκρασίας κάτω από 10ο C στην αρχή της αποθήκευσης σε Ψ.Θ. βοηθάει στη δημιουργία πρόσθετων μανδύων.
  • Διατηρήστε τις συνθήκες αποξήρανσης με θερμοκρασία από 18ο C έως 25ο C και σχετική υγρασία 40% για τις πρώτες 5 ημέρες της φόρτωσης των Ψ.Θ..
  • Χρησιμοποιήστε ψυκτική εγκατάστασης χαμηλής υγρασίας.
  • Απομακρύνετε το αιθυλένιο με ειδικό εξαερισμό.
  • Διατηρήστε το διοξείδιο του άνθρακα (CΟ2) σε μεσαία επίπεδα που βοηθά στην προστασία των ξερών κρεμμυδιών και τη διατήρηση της ποιότητάς τους.
  • Η ανακυκλοφορία του αέρα του ψυκτικού θαλάμου πρέπει να εξασφαλίζεται όλο το 24ωρο με τη βοήθεια ανεξάρτητων ανεμιστήρων.

 

Αποσπάσματα κειμένων. Περισσότερα στο βιβλίο ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Isofruit
Logo
Register New Account
Reset Password
Shopping cart