Καλάθι

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης γκρέιπφρουτ σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

  • Απολυμαίνετε και κερώνετε τα γκρέιπφρουτ πριν την αποθήκευση.
  • Γρήγορη ψύξη και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης.
  • Χαμηλή θερμοκρασία δημιουργεί εγκαύματα στην επιδερμίδα τους.
  • Διατήρηση του διοξειδίου άνθρακα (CO2) σε μεσαία επίπεδα βοηθά στη μακροχρόνια συντήρηση.
  • Απολύμανση των ψυκτικών θαλάμων πριν τη χρήση τους.
  • Αποπρασινίζετε τα γκρέιπφρουτ με παροχή 1-10 ppm αιθυλενίου σε θερμοκρασία 24ο – 26οC, σχετική υγρασία 90%-95% και χρονικό διάστημα 2-3 ημερών.
  • Απομάκρυνση του αιθυλενίου από τους ψυκτικούς θάλαμους, βοηθά στην καλύτερη συντήρηση.
  • Η σημασία της καλής υγιεινής στις γραμμές διαλογής και συσκευασίας γκρέιπφρουτ, πρέπει να υπερτονίζεται στους εμπλεκόμενους εργαζόμενους.
  • Ο εξοπλισμός πρέπει να διατηρείται καθαρός και απολυμασμένος, ώστε να προλαμβάνεται η επανάληψη μολύνσεων από σπόρια μυκήτων ή βακτηρίων προηγουμένων επεξεργασμένων παρτίδων γκρέιπφρουτ.
  • Τοποθετείτε τα γκρέιπφρουτ προσεκτικά μέσα στα ειδικά δοχεία συλλογής.
    Μην πιέζετε τα γκρέιπφρουτ μέσα στα κουτιά συσκευασίας.

 

Αποσπάσματα κειμένων. Περισσότερα στο βιβλίο ΦΡΟΥΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού