Καλάθι

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης βατόμουρων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

  • Γρήγορη πρόψυξη σε θερμοκρασία 2ο C και διατήρηση της ψυκτική αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης του ψυγμένου προϊόντος.
  • Ομοιόμορφη θερμοκρασία μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους αποθήκευσης.
  • Απαραίτητη η εφαρμογή της δυναμικής ψύξης.
  • Η ψύξη των βατόμουρων (blackberries) να επιτυγχάνεται με δημιουργία κίνησης αέρα σε χαμηλές ταχύτητες.
  • Αποφυγή δημιουργίας σταγονιδίων νερού.
  • Τα προψυγμένα βατόμουρα (blackberries) να μην εκτεθούν σε ζεστό και υγρό περιβάλλον, γιατί το «ίδρωμα» που θα δημιουργηθεί είναι καταστροφικό.
  • Η διατήρηση υψηλών επιπέδων διοξειδίου του άνθρακα (CO2) βοηθούν στην καλύτερη συντήρηση.
  • Απολύμανση των ψυκτικών θαλάμων πριν τη χρήση τους.
  • Η τοποθέτηση των βατόμουρων (blackberries) στα καλάθια συλλογής πρέπει να γίνεται με προσοχή και με προσεκτικές κινήσεις.
  • Τα κουτιά συσκευασίας των βατόμουρων (blackberries) για εμπορική χρήση πρέπει να είναι μικρά και ρηχά.

 

Αποσπάσματα κειμένων. Περισσότερα στο βιβλίο ΦΡΟΥΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Κωδικού