Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης βατόμουρων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

  • Γρήγορη πρόψυξη σε θερμοκρασία 2ο C και διατήρηση της ψυκτική αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης του ψυγμένου προϊόντος.
  • Ομοιόμορφη θερμοκρασία μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους αποθήκευσης.
  • Απαραίτητη η εφαρμογή της δυναμικής ψύξης.
  • Η ψύξη των βατόμουρων (blackberries) να επιτυγχάνεται με δημιουργία κίνησης αέρα σε χαμηλές ταχύτητες.
  • Αποφυγή δημιουργίας σταγονιδίων νερού.
  • Τα προψυγμένα βατόμουρα (blackberries) να μην εκτεθούν σε ζεστό και υγρό περιβάλλον, γιατί το «ίδρωμα» που θα δημιουργηθεί είναι καταστροφικό.
  • Η διατήρηση υψηλών επιπέδων διοξειδίου του άνθρακα (CO2) βοηθούν στην καλύτερη συντήρηση.
  • Απολύμανση των ψυκτικών θαλάμων πριν τη χρήση τους.
  • Η τοποθέτηση των βατόμουρων (blackberries) στα καλάθια συλλογής πρέπει να γίνεται με προσοχή και με προσεκτικές κινήσεις.
  • Τα κουτιά συσκευασίας των βατόμουρων (blackberries) για εμπορική χρήση πρέπει να είναι μικρά και ρηχά.

 

Αποσπάσματα κειμένων. Περισσότερα στο βιβλίο ΦΡΟΥΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Isofruit
Logo
Register New Account
Reset Password
Shopping cart