Νέα / Δελτία Τύπου

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα αχλάδια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα αχλάδια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Τα αχλάδια, είναι κλιμακτηριακά φρούτα που έχουν υψηλή παραγωγή αιθυλενίου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ωριμάζουν γρήγορα λόγω της παρουσίας αυτού του παράγοντα, που αποτελεί το βασικό ...

Η επίδραση των αερίων στις αποθηκευμένες φύτρες μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στις αποθηκευμένες φύτρες μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του αυξάνει την αναπνοή, με αποτέλεσμα να επιταχύνει την αποσύνθεση. Διοξείδιο του άνθρακα Συγκεντρώσεις του διοξειδίου του άνθρακα 15% έχει σαν αποτέλεσμα τη διατήρηση του ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης αβοκάντο σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Αβοκάντο

Γρήγορη πρόψυξη μετά τη συγκομιδή και πριν την εμπορική αποστολή τους. Διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης. Απομάκρυνση του αιθυλενίου. Άγουρα αβοκάντο μπορούν ...

Αχλάδια – Γενικές Πληροφορίες

Αχλάδια – Γενικές Πληροφορίες

5.1. Αχλάδια - Γενικές Πληροφορίες. 5.1.1. Εισαγωγή: Η αχλαδιά (επιστημονική ονομασία Pyrus communis L.) είναι δέντρο φυλλοβόλο, μικρού έως μεγάλου μεγέθους με παραγωγική ζωή που υπολογίζεται από ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης φύτρων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης φύτρων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Αποθηκεύετε τις φύτρες στη βέλτιστη προτεινόμενη θερμοκρασία. Πλένετε απαραίτητα με χλωριωμένο ή οζονισμένο νερό (ή άλλο αποτελεσματικό και εγκεκριμένο απολυμαντικό) τις εγκαταστάσεις ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα αβοκάντο μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα αβοκάντο μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσης. Διοξείδιο του άνθρακα Η παρουσία του σε συγκεντρώσεις από 3% έως 5% βοηθά στη συντήρηση αλλά όχι για περισσότερο από 10% γιατί ...

Αβοκάντο – Γενικές Πληροφορίες

Αβοκάντο – Γενικές Πληροφορίες

1.1. Αβοκάντο-Γενικές Πληροφορίες. 1.1.1. Εισαγωγή: Το Αβοκάντο είναι αειθαλές δέντρο, με παραγωγική ζωή τα 35 χρόνια και ύψος που φτάνει τα 15 μέτρα. Τα φύλλα του είναι ελλειπτικά έως ωοειδή, με ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των φύτρων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των φύτρων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Τεχνητή παραγωγή: Οι φύτρες παράγονται τεχνητά σε γραμμές παραγωγής, στις οποίες πρέπει να εξασφαλίζονται οι συνθήκες παραγωγής αλλά και η προστασία του προϊόντος από μύκητες και βακτηρίδια ...

Η επίδραση των αερίων στις αποθηκευμένες φυσαλίδες μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στις αποθηκευμένες φυσαλίδες μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του αιθυλενίου αυξάνει την αναπνοή, με αποτέλεσμα την αυξημένη φθορά τους. Διοξείδιο του άνθρακα Η παρουσία του κρατά το προϊόν σε καταστολή και εμποδίζει  τη δράση του ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης των φυσαλίδων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης των φυσαλίδων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Μην αποθηκεύετε φυσαλίδες μαζί με προϊόντα που παράγουν αιθυλένιο όπως μήλα, αχλάδια, ροδάκινα, νεκταρίνια κ.α. γιατί προκαλείται ανεπιθύμητη αλλαγή χρώματος και αποκοπή του στελέχους του καρπού. ...

Isofruit
Logo
Register New Account
Shopping cart