Νέα / Δελτία Τύπου

Προετοιμασία – Διαχείριση των γκρέιπφρουτ πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των γκρέιπφρουτ πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Υψηλή υγρασία: Επιλογή αεροψυκτήρα με μικρό εύρος διαφοράς θερμοκρασίας (ΔΤ). Δυναμικός αποπρασινισμός: Είναι η βελτιωμένη μέθοδος των είδη υπαρχόντων συστημάτων αποπρασινισμού. Βασίζεται στο ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης γκρέιπφρουτ σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης γκρέιπφρουτ σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Απολυμαίνετε και κερώνετε τα γκρέιπφρουτ πριν την αποθήκευση. Γρήγορη ψύξη και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης. Χαμηλή θερμοκρασία δημιουργεί εγκαύματα στην ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα γκρέιπφρουτ μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα γκρέιπφρουτ μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του αιθυλενίου επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσης των γκρέιπφρουτ. Διοξείδιο του άνθρακα Η παρουσία του σε συγκεντρώσεις από 5%-10%, διατηρεί τη σταθερότητα του καρπού. Πάνω ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των γκότζι μπέρι πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των γκότζι μπέρι πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Ψυκτικός θάλαμος: 1) Τα γκότζι μπέρι να τοποθετούνται σε συσκευασίες που αερίζονται πολύ καλά, ώστε ο ψυχρός αέρας να περνά μέσα από αυτά και να επιτυγχάνει καλύτερη ψύξη. 2) Οι συσκευασίες των ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης γκότζι μπέρι σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης γκότζι μπέρι σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Η συγκομιδή των γκότζι μπέρι πρέπει να γίνεται κατά τις δροσερές ώρες της ημέρας, νωρίς το πρωί η αργά το απόγευμα χωρίς να υπάρχει υγρασία στην επιφάνειά τους. (Η υγρασία στα Γκότζι μπέρι τα ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα γκότζι μπέρι μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα γκότζι μπέρι μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσης. Διοξείδιο του άνθρακα Η παρουσία του χωρίς να ξεπεράσει τα επιτρεπόμενα όρια βοηθά στη συντήρηση. Όζον Διασπά το αιθυλένιο, ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των ακτινίδιων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των ακτινίδιων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Δυναμική πρόψυξη: Βασίζεται στη συνεχή εποπτεία με παράλληλη διαχείριση πολλαπλών σημείων τόσο στα αποθηκευμένα προϊόντα όσο και στους μηχανισμούς ψύξης. Ένα προκαθορισμένο σύνολο αυτοματοποιημένων ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των βερίκοκων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των βερίκοκων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Δυναμική πρόψυξη: Βασίζεται στη συνεχή εποπτεία με παράλληλη διαχείριση πολλαπλών σημείων τόσο στα αποθηκευμένα προϊόντα όσο και στους μηχανισμούς ψύξης. Ένα προκαθορισμένο σύνολο αυτοματοποιημένων ...

Isofruit
Logo
Register New Account
Shopping cart