Νέα / Δελτία Τύπου

Προετοιμασία – Διαχείριση των ελιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των ελιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Θερμοκρασία αποθήκευσης: Προτείνεται θερμοκρασία αποθήκευσης στους 5ο - 7,5ο C Υψηλή υγρασία: Επιλογή αεροψυκτήρα με χαμηλή διαφορά θερμοκρασίας (ΔΤ) εισόδου - εξόδου του ψυκτικού μέσου. Χρονικό ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα λαχανάκια Βρυξελλών μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα λαχανάκια Βρυξελλών μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του προκαλεί κιτρίνισμα και πτώση των φύλλων. Διοξείδιο του άνθρακα Συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα 5% έως 10% διατηρεί το πράσινο χρώμα και  μειώνει την πτώση των φύλλων. ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης νεκταρινιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης νεκταρινιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Γρήγορη πρόψυξη των νεκταρινιών σε θερμοκρασία 1ο C μετρημένη στον πυρήνα και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης του ψυγμένου προϊόντος. Ομοιόμορφη θερμοκρασία κάτω ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης στα λαχανάκια Βρυξελλών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης στα λαχανάκια Βρυξελλών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για την συντήρηση στα λαχανάκια Βρυξελλών. Προψύξτε τα λαχανάκια Βρυξελλών σε δυναμικά προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας και διατηρείστε την ψυκτική ...

Νεκταρίνια – Γενικές Πληροφορίες

Νεκταρίνια – Γενικές Πληροφορίες

27.1. Νεκταρίνια - Γενικές Πληροφορίες 27.1.1. Εισαγωγή: Οι Νεκταρινιές είναι μία ομάδα ποικιλιών που προέρχεται από τη ροδακινιά. Τα νεκταρίνια μοιάζουν με τα ροδάκινα, αλλά διαφέρουν στο ότι ...

Η επίδραση των αερίων στην αποθηκευμένη ρόκα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στην αποθηκευμένη ρόκα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του αιθυλενίου αυξάνει την αναπνοή, με αποτέλεσμα το κιτρίνισμα  και την αποσύνθεση των φύλλων. Διοξείδιο του άνθρακα Η παρουσία του σε μεγάλες συγκεντρώσεις, επιβράδυνε ...

Προετοιμασία – Διαχείριση στα λαχανάκια Βρυξελλών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση στα λαχανάκια Βρυξελλών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Δυναμικά προψυκτήρια χαμηλής ατμοσφαιρικής πίεσης-υγρού βολβού: Ειδικά προψυκτήρια κατάλληλα για την πρόψυξη στα λαχανάκια Βρυξελλών που είναι ασυσκεύαστα αμέσως μετά τη συγκομιδή. Τα προψυκτήρια ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης σκόρδων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης σκόρδων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για τη συντήρηση των σκόρδων. Πριν την αποθήκευση σε Ψ.Θ. ξεραίνετε (μεθωριμάζετε) τα σκόρδα με την τοποθέτησή τους σε καλά αεριζόμενο κλειστό χώρο, αλλά χωρίς την ...

Isofruit
Logo
Register New Account
Shopping cart