Νέα / Δελτία Τύπου

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα κολοκυθάκια μέσα σε ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα κολοκυθάκια μέσα σε ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Τα κολοκυθάκια σε παρατεταμένη έκθεση στο αιθυλένιο, ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα κιτρινίζουν πολύ γρήγορα. Διοξείδιο του άνθρακα Σε συγκεντρώσεις έως 10% διατηρείται το πράσινο χρώμα ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης κουνουπιδιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης κουνουπιδιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Απαραίτητη η Δυναμική ψύξη για την συντήρηση των κουνουπιδιών και των roman cauliflower. Γρήγορη πρόψυξη και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης του ψυγμένου ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης φρέσκων κρεμμυδιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης φρέσκων κρεμμυδιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Γρήγορη πρόψυξη σε δυναμικά προψυκτήρια και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης του ψυγμένου προϊόντος. Μεσαία επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα (CO2) 5% βοηθούν στη ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης κολοκυθιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης κολοκυθιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Ιδανικοί οι Ψ.Θ. Χαμηλού αερισμού συνεχούς ροής νερού για συντήρηση στα κολοκυθάκια με ανθό ή η προφύλαξή τους από τον ψυχρό αέρα σε κλασσικό Ψ.Θ. τοποθετώντας ενδιάμεσες κλούβες. Γρήγορη ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των κουνουπιδιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των κουνουπιδιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Δυναμική πρόψυξη σε προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας: Ειδική μελέτη του χρόνου απορρόφησης, της θερμοκρασίας και της ταχύτητας του αέρα, ώστε η ψύξη να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη, ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των φρέσκων κρεμμυδιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των φρέσκων κρεμμυδιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Δυναμικά προψυκτήρια χαμηλής ατμοσφαιρικής πίεσης-υγρού βολβού: Ειδικά προψυκτήρια κατάλληλα για την πρόψυξη των λαχανικών που είναι ασυσκεύαστα αμέσως μετά τη συγκομιδή. Τα προψυκτήρια αυτά ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης αλμύρας σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης αλμύρας σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Γρήγορη πρόψυξη σε δυναμικά προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης της αλμύρας. Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για την ...

Προετοιμασία – Διαχείριση αλμύρας πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση αλμύρας πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προψυκτήρια χαμηλής ατμοσφαιρικής πίεσης - Υγρού Βολβού: Ειδικά προψυκτήρια κατάλληλα για την πρόψυξη της αλμύρας που είναι ασυσκεύαστη αμέσως μετά τη συγκομιδή. Τα προψυκτήρια αυτά ελέγχουν τη ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα κουκιά μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα κουκιά μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του αυξάνει την αναπνοή, επιταχύνει την αποσύνθεση. Διοξείδιο του άνθρακα Η παρουσία του διοξειδίου του άνθρακα σε συγκεντρώσεις από 4% έως 8% διατηρεί το χρώμα των κουκιών. ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης κουκιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης κουκιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Γρήγορη πρόψυξη σε Δυναμικά προψυκτήρια και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης του ψυγμένου προϊόντος. Πλένετε τα κουκιά μετά τη συγκομιδή τους με ψυχρό νερό που ...

Isofruit
Logo
Register New Account
Shopping cart