Νέα / Δελτία Τύπου

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης βερίκοκων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης βερίκοκων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Η συγκομιδή πρέπει να γίνεται προσεκτικά για την αποφυγή δημιουργίας μωλώπων στο προϊόν. Βερίκοκα με μώλωπες, σχισίματα, σήψη, υπερμεγέθη κ.λπ. θα πρέπει να διαχωρίζονται από τα υπόλοιπα ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα βερίκοκα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα βερίκοκα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του αυξάνει την αναπνοή και επιταχύνει την ωρίμανση. Διοξείδιο του άνθρακα Συγκεντρώσεις διοξειδίου του άνθρακα από 2% έως 3% προστατεύουν την ποιότητα και διατηρούν τη ...

Βερίκοκα – Γενικές Πληροφορίες

Βερίκοκα – Γενικές Πληροφορίες

7.1. Βερίκοκα - Γενικές Πληροφορίες. 7.1.1 Εισαγωγή: Η βερικοκιά ανήκει στην οικογένεια Rosaceae, το γένος Prunus. Οι πιο πολλές καλλιεργούμενες ποικιλίες βερικοκιάς ανήκουν στο είδος ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των βατόμουρων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των βατόμουρων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Δυναμική πρόψυξη: Βασίζεται στη συνεχή εποπτεία με παράλληλη διαχείριση πολλαπλών σημείων τόσο στα αποθηκευμένα προϊόντα όσο και στους μηχανισμούς ψύξης. Ένα προκαθορισμένο σύνολο αυτοματοποιημένων ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης βατόμουρων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης βατόμουρων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Γρήγορη πρόψυξη σε θερμοκρασία 2ο C και διατήρηση της ψυκτική αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης του ψυγμένου προϊόντος. Ομοιόμορφη θερμοκρασία μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους αποθήκευσης. ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα βατόμουρα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα βατόμουρα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του αιθυλενίου επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσης. Διοξείδιο του άνθρακα Η παρουσία του διοξειδίου του άνθρακα σε συγκεντρώσεις από 15% έως 20% περιορίζει την ανάπτυξη του ...

Βατόμουρα – Γενικές Πληροφορίες

Βατόμουρα – Γενικές Πληροφορίες

6.1. Βατόμουρα- Γενικές Πληροφορίες (blackberries). 6.1.1. Εισαγωγή: Τα βατόμουρα (Blackberries) είναι ο καρπός ενός μεγάλου σερνόμενου ή αναρριχώμενου θάμνου που φτάνει σε ύψος τα 2-3 μέτρα. Έχει ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των αβοκάντο πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των αβοκάντο πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Πρόψυξη σε ενισχυμένο θάλαμο: Η μέθοδος πρόψυξης με αερόψυξη σε ενισχυμένο ψυκτικό θάλαμο, αποτελεί ένα ευέλικτο σύστημα που δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ο υπάρχων ψυκτικός θάλαμος ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των αχλαδιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των αχλαδιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Δυναμική ψύξη: Ελέγχει σε πολλαπλά σημεία τις συνθήκες απόλυτης και ιδανικής ρύθμισης των παραμέτρων συντήρησης σε όλο τον όγκο του ψυκτικού θαλάμου με πλήρη κάλυψη όλου του 24ώρου. Οι ψυκτικοί ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης αχλαδιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης αχλαδιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης του ψυγμένου προϊόντος. Ομοιόμορφη θερμοκρασία κάτω του μηδενός (-1ο C) μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους αποθήκευσης. Πολύ ...

Isofruit
Logo
Register New Account
Shopping cart