Νέα / Δελτία Τύπου

Η επίδραση των αερίων στους αποθηκευμένους λωτούς μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στους αποθηκευμένους λωτούς μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του αιθυλενίου επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσης. Η έκθεσή τους σε ποσότητα αιθυλενίου 1 ppm για 6 ημέρες ή σε 10 ppm για 2 ημέρες στους 20ο C να επιταχύνουν το μαλάκωμα της ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των φινόκιο πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των φινόκιο πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Δυναμική πρόψυξη σε προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας: Ειδική μελέτη του χρόνου απορρόφησης, της θερμοκρασίας και της ταχύτητας του αέρα, ώστε η ψύξη να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη, ...

Κουμκούατ – Γενικές Πληροφορίες

Κουμκούατ – Γενικές Πληροφορίες

16α.1. Κουμκουάτ - Γενικές Πληροφορίες 16α.1.1. Εισαγωγή: Τα Kumquats ανήκουν στο γένος Κιτρέα και στην οικογένεια ρυτοειδών (Rutaceae) (= εσπεριδοειδών (Hesperidaceae)) και περιλαμβάνουν πέντε ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των παντζαριών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των παντζαριών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Δυναμική πρόψυξη σε προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας: Ειδική μελέτη του χρόνου απορρόφησης της θερμοκρασίας και της ταχύτητας του αέρα, ώστε η ψύξη να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη, μέχρι ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα πορτοκάλια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα πορτοκάλια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του αιθυλενίου επιταχύνει την αναπνοή, την απώλεια βάρους και την γήρανσή τους. Διοξείδιο του άνθρακα Σε συγκεντρώσεις από 0% έως 5% καθυστερεί την αλλαγή του χρώματος και την ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των λωτών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των λωτών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Δυναμική ψύξη: Ελέγχει σε πολλαπλά σημεία τις συνθήκες απόλυτης και ιδανικής ρύθμισης των παραμέτρων συντήρησης σε όλο τον όγκο του ψυκτικού θαλάμου με πλήρη κάλυψη όλου του 24ώρου. Οι ψυκτικοί ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα φασολάκια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα φασολάκια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του αιθυλενίου αυξάνει την αναπνοή, με αποτέλεσμα το κιτρίνισμα και το μαύρισμα των λοβών. Διοξείδιο του άνθρακα Συγκεντρώσεις 3% - 10% έχει σαν αποτέλεσμα τη διατήρηση του ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των πορτοκαλιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των πορτοκαλιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Θερμοκρασία αποθήκευσης: Προτείνεται θερμοκρασία αποθήκευσης στους 2ο- 4ο C Υψηλή υγρασία: Επιλογή αεροψυκτήρα με χαμηλή διαφορά θερμοκρασίας (ΔΤ) εισόδου - εξόδου του ψυκτικού μέσου. ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα μπρόκολα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα μπρόκολα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του αιθυλενίου επιταχύνει το κιτρίνισμα της κεφαλής των μπρόκολων. Έκθεση σε 2 ppm αιθυλενίου στους 10oC, μειώνεται η διάρκεια ζωής τους κατά 50%. Διοξείδιο του άνθρακα Η ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα πεπόνια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα πεπόνια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Τα πεπόνια έχουν υψηλή ευαισθησία στο αιθυλένιο. Η έκθεσή τους σε 100-150 ppm αιθυλενίου για 18-24 ώρες στους 20ο C μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ωριμάσουν φυσιολογικά. Διοξείδιο του ...

Isofruit
Logo
Register New Account
Shopping cart