Νέα / Δελτία Τύπου

Προετοιμασία – Διαχείριση των τομάτων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των τομάτων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Δυναμική πρόψυξη σε προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας: Ειδική μελέτη του χρόνου απορρόφησης, της θερμοκρασίας και της ταχύτητας του αέρα, ώστε η ψύξη να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη, ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης σταφυλιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης σταφυλιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σταφύλια τοποθετημένα σε κλουβάκια από το χωράφι με σκοπό την αποθήκευση είναι απαραίτητη η άμεση πρόψυξη σε θερμοκρασία 2ο C. (Με ανοικτές σακούλες συσκευασίας). Σταφύλια προς άμεση ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα μύρτιλα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα μύρτιλα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του αιθυλενίου επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσης. Διοξείδιο του άνθρακα Η παρουσία του διοξειδίου του άνθρακα σε συγκεντρώσεις από 15 έως 20% είναι ο περιορισμός στην ...

Σταφύλια – Γενικές Πληροφορίες

Σταφύλια – Γενικές Πληροφορίες

34.1. Σταφύλια - Γενικές Πληροφορίες 34.1.1. Εισαγωγή: Τα σταφύλια είναι καρπός του αμπελιού (κλήμα) το οποίο είναι αγγειόσπερμο (Magnoliophyta), ανήκει στην τάξη των Ραμνωδών (Rhamnales) και στην ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των μύρτιλων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των μύρτιλων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Θερμοκρασία αποθήκευσης: Προτείνεται θερμοκρασία αποθήκευσης στους 0ο C. Η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη σε όλα τα σημεία του ψυκτικού θαλάμου και η ψύξη των μύρτιλων να ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των μπάμιων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των μπάμιων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Ψυκτικός θάλαμος φυσικής ροής-νεφελοποιημένης ατμόσφαιρας: Αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο ψυκτικό θάλαμο στον οποίο δημιουργείται φυσική ροή ψυχρού αέρα που σε συνδυασμό με νεφελοποιητές ειδικού ...

Η επίδραση των αερίων στο αποθηκευμένο τζίντζερ μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στο αποθηκευμένο τζίντζερ μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του επιταχύνει την αναπνοή, την απώλεια βάρους και την ήπια συστολή. Διοξείδιο του άνθρακα Η παρουσία του διοξειδίου του άνθρακα σε μικρές συγκεντρώσεις, κρατά το προϊόν σε ...

Η επίδραση των αερίων στις αποθηκευμένες μπανάνες μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στις αποθηκευμένες μπανάνες μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσης. Η συγκέντρωση αιθυλενίου 1ppm είναι ικανή να ξεκινήσει την ωρίμανση των μπανανών. Διοξείδιο του άνθρακα Η παρουσία του σε συγκεντρώσεις ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των λάιμ πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των λάιμ πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Υψηλή υγρασία: Επιλογή αεροψυκτήρα με μικρό εύρος διαφοράς θερμοκρασίας (ΔΤ). Χρονικό διάστημα αποθήκευσης: Συνίσταται χρονικό διάστημα από 1,5 έως 2 μήνες. Ψυκτικός θάλαμος: 1) Τα λάιμ να ...

Isofruit
Logo
Register New Account
Shopping cart