Νέα / Δελτία Τύπου

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης μπανάνων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης μπανάνων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Αποφεύγετε θερμοκρασίες συντήρησης κάτω από 13οC. Δημιουργούν αλλοιώσεις στο προϊόν. Μεγάλες συγκεντρώσεις διοξειδίου του άνθρακα (CO2 ) κατά την αποθήκευση μπορούν να δημιουργήσουν αλλοιώσεις ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης ραπανάκιων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης ραπανάκιων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για τη συντήρηση των προϊόντων. Γρήγορη πρόψυξη με δυναμικά προψυκτήρια ή hydrocoolers και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης του ψυγμένου ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των ραπανάκιων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των ραπανάκιων πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Δυναμική πρόψυξη σε προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας: Ειδική μελέτη του χρόνου απορρόφησης, της θερμοκρασίας και της ταχύτητας του αέρα, ώστε η ψύξη να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη, ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα κινέζικα λάχανα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα κινέζικα λάχανα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του αιθυλενίου αυξάνει την αναπνοή, με αποτέλεσμα το κιτρίνισμα και την αποσύνθεση των φύλλων του. Διοξείδιο του άνθρακα Η παρουσία του σε συγκέντρωση 2% - 6% διατηρεί την ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης κινέζικων λάχανων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης κινέζικων λάχανων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για τη συντήρηση των κινέζικων λάχανων. Προψύξτε σε δυναμικά προψυκτήρια χαμηλής ατμοσφαιρικής πίεσης-υγρού βολβού, σε δυναμικά προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα σέσκουλα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα σέσκουλα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του προκαλεί κιτρίνισμα και πτώση των φύλλων. Διοξείδιο του άνθρακα Υψηλή συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα διατηρεί το πράσινο χρώμα και μειώνει τη φθορά. Όζον Διασπά το ...

Η επίδραση των αερίων στο αποθηκευμένο ραντίτσιο μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στο αποθηκευμένο ραντίτσιο μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Επιταχυνόμενη αλλοίωση στο χρώμα των λευκών μίσχων από ροζ έως πορφυρό κόκκινο δημιουργείται μετά από 6 ημέρες έκθεσης σε αιθυλένιο συγκέντρωσης (10 ppm) στους 7,5° C. Διοξείδιο του ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα μανιτάρια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα μανιτάρια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Το αιθυλένιο προκαλεί αμαύρωση στα καλύμματα των μανιταριών. Διοξείδιο του άνθρακα Συγκεντρώσεις 10% και 15% ή (100.000 ppm και 150.000 ppm) βοηθούν στην πρόληψη της φθοράς και τη μείωση ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης μούσμουλων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης μούσμουλων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Γρήγορη πρόψυξη πριν την εμπορική αποστολή τους και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης. Παρακολούθηση των σακχάρων κατά τη συγκομιδή. (Μεγαλύτερα από 10° Brix με ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης σέσκουλων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης σέσκουλων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Γρήγορη πρόψυξη σε δυναμικά προψυκτήρια και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης του ψυγμένου προϊόντος. Τοποθετήστε συσκευές όζοντος για την καταπολέμηση των μυκήτων. ...

Isofruit
Logo
Register New Account
Shopping cart