Νέα / Δελτία Τύπου

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης μελιτζάνων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης μελιτζάνων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Προψύξτε τις μελιτζάνες σε ενισχυμένο ψυκτικό θάλαμο και κατόπιν συντηρείστε στις κατάλληλες συνθήκες. Η χαμηλή θερμοκρασία προστατεύει από την ανάπτυξη διαφόρων ασθενειών μυκήτων κλπ. Μην ...

Λωτοί – Γενικές Πληροφορίες

Λωτοί – Γενικές Πληροφορίες

20.1. Λωτοί - Γενικές Πληροφορίες 20.1.1. Εισαγωγή: Οι Λωτοί (επιστ. Διόσπυρος, Diospyros) είναι φρούτα του ομώνυμου γένους φυτών που ανήκει στην οικογένεια των Εβενοειδών (Ebenaceae). Το γένος ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα κεράσια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα κεράσια μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του διεγείρει τη διαδικασία ωρίμανσης. Διοξείδιο του άνθρακα Σε συγκεντρώσεις διοξειδίου του άνθρακα 10% - 15% τα κεράσια επιδρούν θετικά στην καταστολή της ανάπτυξης της ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των μανταρινιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των μανταρινιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Χρονικό διάστημα: Συνίσταται χρονικό διάστημα από 3 έως 4 εβδομάδες. Εξαερισμός: Ειδική μελέτη και τοποθέτηση μηχανισμού εξαερισμού του θαλάμου, ελεγχόμενο ψηφιακά. Δυναμικός αποπρασινισμός: ...

Προετοιμασία – Διαχείριση του σταμναγκαθιού πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση του σταμναγκαθιού πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Δυναμική πρόψυξη σε προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας: Ειδική μελέτη του χρόνου απορρόφησης, της θερμοκρασίας και της ταχύτητας του αέρα, ώστε η ψύξη να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη, ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα μάνγκο μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα μάνγκο μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσης. Διοξείδιο του άνθρακα Η παρουσία του διοξειδίου του άνθρακα σε συγκεντρώσεις από 5% έως 8% μειώνει το ρυθμό της αναπνοής και την ...

Προετοιμασία – Διαχείριση των κερασιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση των κερασιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Hydrocooler-Υδρόψυξη: Προτείνεται η χρήση hydrocoolers αμέσως μετά τη συγκομιδή των κερασιών. Η υδρόψυξη με hydrocoolers συμβάλλει αφενός στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των κερασιών και αφετέρου ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης σμέουρων (raspberries) σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης σμέουρων (raspberries) σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Γρήγορη πρόψυξη σε θερμοκρασία 2Ο C και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης των ψυγμένων σμέουρων (raspberries).. Ομοιόμορφη θερμοκρασία μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα κάστανα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα κάστανα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του δεν τα επηρεάζει. Διοξείδιο του άνθρακα Η παρουσία του διοξειδίου του άνθρακα σε συγκεντρώσεις από 15% έως 20% προλαμβάνει με επιτυχία την ανάπτυξη μούχλας, περιορίζει την ...

Isofruit
Logo
Register New Account
Shopping cart