Νέα / Δελτία Τύπου

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης των αρωματικών φυτών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης των αρωματικών φυτών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των αρωματικών φυτών ελέγχονται σε μεγάλο βαθμό οπτικά και περιλαμβάνουν την εμφάνιση των φυτών δηλαδή τη φρεσκάδα, τη ομοιογένεια το μέγεθος, τη μορφή και το χρώματα ...

Λάιμ – Γενικές Πληροφορίες

Λάιμ – Γενικές Πληροφορίες

18.1β. Λάιμ - Γενικές Πληροφορίες Το Λάιμ ή αλλιώς Μοσχολέμονο είναι ένας καρπός εσπεριδοειδούς, ο οποίος συνήθως είναι στρογγυλός, πράσινος, διαμέτρου 3-6 εκατοστών και περιέχει ξινή σάρκα ...

Λεμόνια – Γενικές Πληροφορίες

Λεμόνια – Γενικές Πληροφορίες

18.1. Λεμόνια - Γενικές Πληροφορίες 18.1α .1 Εισαγωγή: Τα λεμόνια είναι ο καρπός του υβριδικού δένδρου που ονομάζεται λεμονιά (επιστημονική ονομασία Citrus limon) και κατατάσσεται στα ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης λάιμ σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης λάιμ σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Γρήγορη ψύξη και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης. Διαχωρισμός των προϊόντων ανάλογα με την ωριμότητά τους. Η συγκομιδή των λάιμ πρέπει να γίνεται κατά τις ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα πράσα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα πράσα μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Το αιθυλένιο προκαλεί το μαλάκωμα της σάρκας τους και την αυξημένη φθορά. Διοξείδιο του άνθρακα Σε συγκεντρώσεις από 2% έως 5% επεκτείνει το χρόνο αποθήκευσης, ενώ από 15% - 20% και πάνω ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης πράσων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης πράσων σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Απαραίτητη η δυναμική ψύξη για τη συντήρηση των προϊόντων. Γρήγορη πρόψυξη σε δυναμικά προψυκτήρια ή σε Vacuum Coolers και διατήρηση της ψυκτικής αλυσίδας σε όλες τις φάσεις διακίνησης. ...

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης του αρακά-μπιζελιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Σημαντικές Συμβουλές για την ιδανική απόδοση της συντήρησης του αρακά-μπιζελιών σε Ψυκτικούς Θαλάμους.

Κατά την συγκομιδή με σκοπό την αποθήκευση σε ψυκτικούς θαλάμους, ελέγχουμε τους λοβούς του αρακά (μπιζελιών) που πρέπει να πληρούν τους καθορισμένους δείκτες, ώστε να συγκομίζονται στο κατάλληλο ...

Η επίδραση των αερίων στον αποθηκευμένο αρακά (μπιζέλια) μέσα σε ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στον αποθηκευμένο αρακά (μπιζέλια) μέσα σε ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Σε παρατεταμένη έκθεση, ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα φθείρει και κιτρινίζει τους λοβούς. Διοξείδιο του άνθρακα Σε συγκεντρώσεις από 5% έως 7% διατηρείται η ποιότητα. Όζον Διασπά το ...

Προετοιμασία – Διαχείριση του αρακά-μπιζελιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Προετοιμασία – Διαχείριση του αρακά-μπιζελιών πριν και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης σε Ψυκτικούς Θαλάμους (με λίγα λόγια).

Δυναμική πρόψυξη σε προψυκτήρια υψηλής αναρροφητικής ικανότητας: Ειδική μελέτη του χρόνου απορρόφησης, της θερμοκρασίας και της ταχύτητας του αέρα, ώστε η ψύξη να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη, ...

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα λάχανα πάκ τσόι μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Η επίδραση των αερίων στα αποθηκευμένα λάχανα πάκ τσόι μέσα στους ψυκτικούς θαλάμους.

Αιθυλένιο Η παρουσία του αερίου αιθυλενίου, προκαλεί κιτρίνισμα και πτώση των φύλλων. Διοξείδιο του άνθρακα Μέση συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα 2,5% έως 6% διατηρεί το πράσινο χρώμα και ...

Isofruit
Logo
Register New Account
Shopping cart